top of page
Sunekos Randers

Sunekos  
Reducere mørke rander, poser og rynker under øjnene

Mørke rande og linjer under øjnene kan få dig til at se kronisk træt ud. Det kan du nu komme til livs med Sunekos – injektionsbehandlingen, der indeholder en unik, patenteret kombination af aminosyrer og hyaluronsyre, som er eminent til behandling af træthedstegn i øjenområdet.

Hvad er Sunkeos?

Det er en patenteret formel af aminosyrer og hyaluronsyre, der stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin - som er de vigtigste strukturelle komponenter i den ekstra cellulære matrix (ECM). Sunekos reparerer beskadiget hud og øger din egen naturlige produktion af kollagen og elastin, og dermed genopbygger din hud gennem en proces kaldet dermal biogenese - hudregenerering.

Denne potente blanding af aminosyrer inkluderer glycin, L-prolin, L-leucin, L-lysin HCI, L-valin og L-alanin,

Picture1.png
Sunekos+before+and+after+2_edited.jpg

Mørke rande under øjnene

For de fleste af os er mørke rande en midlertidig ting, som forsvinder helt af sig selv, når du får din skønhedssøvn og atter får styr på kosten og en sund væskebalance. Har du dog brug for at sætte ekstra ind er Sunekos det rette produkt med hyaluron og aminosyrer.

 

I stedet for blot at 'udfylde' linjer og rynker, indeholder Sunekos også en patenteret formel af aminosyrer, som er essentielle for at skabe sund hud og fremmer kroppens egen produktion af kollagen og elastin. Denne proces genopbygger hudens dermale lag og genopretter det naturlige ungdommelige udseende ved at opstramme området, forbedre hudens hydrering og tekstur og udfylde rynker og linjer.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

bottom of page