Persondatapolitik

Clinic Magnifique er en medicinsk og kosmetisk klinik i hjertet af Randers. Vi tilbyder et bredt spektrum af forskellige former for behandlinger. Alle inden for den medicinske eller kosmetiske verden. Du er hos Clinic Magnifique altid garanteret autoriseret og certificeret behandlinger samt behandlinger af højeste kvalitet og standard.

styrelsen-for-patientsikkerhed-e1571731428962.png

Persondatapolitik hos Clinic Magnifique

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser. Vi opbevare udelukkende dine persondata, så længe vi er pålagt en juridisk forpligtelse hertil.

 

Formål og grundlag for behandling af dine personoplysninger/data

 

(Alle persondata opbevares jf. reglerne fra sundhedsstyrelsen, datatilsynet og EU-persondataforordningen).

 

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

Kundeservice – Henvendelser på kontaktformular og på mail lagres minimum indtil de er besvaret.

Journalføring og journalopbevaring – Journaler føres og lagres for, at leve op til gældende regler og lovgivning.

Udsending af nyhedsbreve – Navn og e-mail lagres til brug for udsendelse af nyhedsbreve til tilmeldte modtagere.

Retsgrundlaget for journalføring og opbevaring af persondata findes i lovreglerne om autoriserede sundhedspersoners journalføringspligt i Autorisationsloven Kap.6, §21-25.

Der kan læses mere om reglerne for ovenstående lovgivning hos ”Styrelsen for patientsikkerhed”.

 

CPR nummer gemmes jf. databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1.

Helbredsoplysninger behandles i overensstemmelse med “Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler”.

 

Det med småt

 

Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring.

Der kan betales med VISA/Dankort/Mastercard, MobilePay samt kontanter. Afbud senest 24 timer inden behandling.
Ved udeblivelse opkræves gebyr på 250 kr.