top of page
wickham-face-and-skin-clinic.jpg

EJAL 40  
Revolutionerende biorevitaliserende behandling


Med Ejal 40 er slap, rynket hud fortid.

Dette produkt forynger mærkbart hud, der allerede viser tegn på ældning. Behandlinger med Ejal 40 vil opstramme slap hud, reducere rynker, forbedre hudtonen og elasticiteten samt forbedre den generelle hudtilstand, på hals, decollete, hænder og ansigt.

Anti-age

Det aktive princip i Ejal 40 er baseret på lineær hyaluronsyre, som har en høj molekylvægt. Dette sikrer en grundlæggende fugtning af de behandlede hudområder samt dannelsen af ​​kroppens egne kollagener. Huden genopbygges indefra og ud og bliver strålende smuk. På grund af den høje molekylvægt kan rynker også behandles specifikt. Væv kan genvinde sin gamle volumen gennem den specielle 4-punkts bio-revitaliseringsteknik, hvilket resulterer i et ungdommeligt frisk hududseende. De yderligere vitaminer i Ejal 40 giver endnu mere revitalisering. De giver stresset hud alle de næringsstoffer, den skal bruge for hurtigt at genvinde sin oprindelige udstråling.

WhatsApp-Image-2020-11-02-at-18.31.45-1.jpeg
Ejal 40.jpg

Naturlig reduktion af hyaluronsyre (HA)

Hudens udseende er en primær indikator for aldring, et af hovedtrækkene er fragmenteringen af ​​den ekstracellulære matrix (ECM) og kollagenfibre. Faktisk er kollagenfragmentering ansvarlig for tabet af strukturel integritet og svækkelse af fibroblastfunktioner i huden. 

Hyaluronsyrebehandlingen stimulerer produktionen af ​​nyt kollagen, og giver en væsentlig forbedring af ældet huds udseende og sundhed.

Ejal 40 genopbygger niveauet af hyaluronsyre (HA) ved at modvirke dets naturlige fald på grund af ældningsprocessen og er perfekt indiceret i hudforyngelsebehandlinger, forebyggelse af skader fra fotoaldring, behandling af strækmærker og før brug af intradermale fyldstoffer

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

bottom of page