top of page
wickham-face-and-skin-clinic.jpg

EJAL 40  
Revolutionerende biorevitaliserende behandling


Med Ejal 40 er slap, rynket hud fortid.

Dette produkt forynger mærkbart hud, der allerede viser tegn på ældning. Behandlinger med Ejal 40 vil opstramme slap hud, reducere rynker, forbedre hudtonen og elasticiteten samt forbedre den generelle hudtilstand, på hals, decollete, hænder og ansigt.

Anti-age

Det aktive princip i Ejal 40 er baseret på lineær hyaluronsyre, som har en høj molekylvægt. Dette sikrer en grundlæggende fugtning af de behandlede hudområder samt dannelsen af ​​kroppens egne kollagener. Huden genopbygges indefra og ud og bliver strålende smuk. På grund af den høje molekylvægt kan rynker også behandles specifikt. Væv kan genvinde sin gamle volumen gennem den specielle 4-punkts bio-revitaliseringsteknik, hvilket resulterer i et ungdommeligt frisk hududseende. De yderligere vitaminer i Ejal 40 giver endnu mere revitalisering. De giver stresset hud alle de næringsstoffer, den skal bruge for hurtigt at genvinde sin oprindelige udstråling.

WhatsApp-Image-2020-11-02-at-18.31.45-1.jpeg
Ejal 40.jpg

Naturlig reduktion af hyaluronsyre (HA)

Hudens udseende er en primær indikator for aldring, et af hovedtrækkene er fragmenteringen af ​​den ekstracellulære matrix (ECM) og kollagenfibre. Faktisk er kollagenfragmentering ansvarlig for tabet af strukturel integritet og svækkelse af fibroblastfunktioner i huden. 

Hyaluronsyrebehandlingen stimulerer produktionen af ​​nyt kollagen, og giver en væsentlig forbedring af ældet huds udseende og sundhed.

Ejal 40 genopbygger niveauet af hyaluronsyre (HA) ved at modvirke dets naturlige fald på grund af ældningsprocessen og er perfekt indiceret i hudforyngelsebehandlinger, forebyggelse af skader fra fotoaldring, behandling af strækmærker og før brug af intradermale fyldstoffer

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

 • Hvad er Profhilo?
  Profhilo er en revolutionerende injektionsbehandling med stabiliseret hyaluronsyre, lavet med den patenterede NAHYCO teknologi. Profhilo indeholder en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet (32 mg/ml). Når Profhilo injiceres i huden, stimulerer det cellerne i huden til at modvirke hudsløvhed samt forbedrer og gendanner hudens elasticitet. Med korrekt injektionsteknink virker Profhilo ”selvnivellerende” og søger at udjævne områder med kreppet og løs hud. Behandlingen har således en opstrammende og udglattende effekt. ​ Profhilo forbedrer løs hud indefra, men er hverken en filler eller en skinbooster. I stedet anses Profhilo som en bio-stimulator, der stimulerer til dannelse af kollagen og elastin. Hudstrukturen forbedres og hudens fugtniveau øges.
 • Gør en Profhilo behandling ondt?
  Behandling med Profhilo mærkes som en kortvarig strammende fornemmelse, som er lidt ubehagelig – særlig i ansigtet. Andre steder på kroppen er behandlingen mindre ubehagelig. Der er ikke smerter i efterforløbet, men huden kan lokalt være lidt øm ved berøring de første par dage.
 • Hvem anbefales Profhilo til?
  Som udgangspunkt folk i alderen 30+. Dog er det vigtigt at sige, at en Profhilo-behandling aldrig er spildt uanset alder, for i enhver hud vil der ske en regenerering af cellerne.
 • Hvor længe holder 2 behandlinger?
  Det vil afhænge af hudens tilstand, alder samt område. Typisk vil man sige mellem 6-8 måneder. For at vedligeholde dit resultat vil behandlingen derfor i fleste tilfælde skulle gentages hver 6.-8. måned.
 • Hvornår kan man se resultatet?
  Profhilo integreres i vævet umiddelbart efter behandlingen og 4 uger frem. Herved stimuleres fire forskellige typer af kollagen og elastin i perioden. Efter ca. 4 uger vil du kunne se de første resultater og en måned efter anden behandling vil du kunne se det fulde resultat af behandlingsforløbet.
 • Kan jeg gå på arbejde efter behandling med Profhilo?
  Du kan sagtens fortsætte dagens gøremål efter en behandling, men vær forberedt på, at du vil have nogle små buler ved de injicerede punkter 12-24 timer efter.
 • Hvad er forskellen på Profhilo, Skinbooster og ikke-permanent filler (fx Restylane, Juvederm og Belotero)?"
  Du har måske hørt om ikke-permanente fillere, såsom Restylane, Juvederm og Belotero. Det kan også være, at du har hørt om Restylane Skinboosterkur. Alle disse produkter indeholder hyaluronsyre – dvs. det sukkermolekyle, som dannes og findes naturligt i huden. Profhilo indeholder også hyaluronsyre. Forskellen er det høje indhold af hyaluronsyre i Profhilo og måden produktet er bearbejdet på. Forskellene i produkternes egenskaber er opsummeret nedenfor: Profhilo: Formål: Opstramning af løs, slap og kreppet hud Funktion: Hudopstramning uden kirurgi Giver fylde: Nej Ikke-permanente fillere: Formål: Rynker, dybe furer & volumen Funktion: Volumen Giver fylde: Ja Skinbooster Formål: Kreppet hud Funktion: Forfinelse af huden Giver fylde: Nej
bottom of page