top of page
IMG_3359.jpg

Profhilo

VIDUNDERBEHANDLINGEN TIL REDUKTION AF KREPERET OG LØS HUD

Profhilo er perfekt til opstramning af slap og løs hud i ansigtet, på hals, hænder og kavalergang.  

 

Behandlingen kan anvendes mange andre steder på kroppen. Bl.a. til opstramning af løs hud på arme, knæ og løst maveskind.  

Profhilo har vundet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling.

Profhilo.png

Hvilke områder kan behandles med Profhilo?

 

En Profhilo behandling giver effektiv opstramning af løs og slap hud på disse områder:

  • Ansigt

  • Hals (kalkunhals)

  • Bryst-parti (inkl. kavalergang)

  • Opstramning af slapt maveskind

  • Arme (mormorarme)

  • Håndrygge

  • Knæ

2  behandlinger med 4 ugers interval

 

Profhilo er en meget populær behandling, da man med få behandlinger opnår et flot og naturligt resultat. Det anbefales, at man får foretaget to behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig. Resultatet af behandlingen er langvarig, og kan holde op til et år men typisk omkring 6-8 måneder. For at holde det flotte resultatet ved lige anbefales vedligeholdelsesbehandling1-2 gange årligt. Behandlingsplanen fastlægges ved en gratis og uforpligtende konsultation og vurderes ud fra alder, hudstruktur og -kvalitet.

Før og efter billeder af behandlinger med filler
 

Før behandlingen

Inden din behandling med Profhilo skal vi se dig til en gratis konsultation, på samme måde som med eksempelvis Botulinum Toksin (Botox). Det er et lovkrav, jf. Sundhedsstyrelsens regler. I forbindelse med din konsultation får du, udover den mundtlige information, udleveret skriftlig information om behandling med Profhilo.

 

Derefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tid til behandling med Profhilo med det samme. Du må ikke modtage behandling hvis du er gravid eller ammer. 

Efter Behandlingen

Efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed hos nogle. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Ved en læbe behandling kan hævelse dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Efter behandlingen skla man endvidere holde pause med make up og cremer i ca. 4 timer. Der udover ingen hård sport, sauna, spa, solarie og lignende i et par dage.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

bottom of page