top of page
Skærmbillede 2021-11-03 kl. 16.51.36.jpg

Restylane Skinbooster

Restylane skinbooser - dyb fugt indefra, fornyet glød og vitalitet samt udglattende effekt i huden.

Book tid hos Clinic Magnifique i dag.

2-removebg-preview.png

Før behandlingen

Inden din behandling med Restylane Skinbooster skal vi se dig til en gratis konsultation, på samme måde som med eksempelvis Botulinum Toksin (Botox). Det er et lovkrav, jf. Sundhedsstyrelsens regler. I forbindelse med din konsultation får du, udover den mundtlige information, udleveret skriftlig information om behandling med Restylane Skinbooster.

 

Derefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tid til behandling med Restylane Skinbooster med det samme. Du må ikke modtage behandling hvis du er gravid eller ammer. 

Efter Behandlingen

Efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed hos nogle. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Ved en læbe behandling kan hævelse dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Efter behandlingen skla man endvidere holde pause med make up og cremer i ca. 4 timer. Der udover ingen hård sport, sauna, spa, solarie og lignende i et par dage.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Få din flotte glød tilbage

Vil du gerne have en strålende hud med en flot glød, der lyser af fugt indefra?

Vores hud kan miste sin naturlige udstråling og elasticitet, når vi bliver ældre og som følge af påvirkninger fra vores omgivelser. Restylane Skinbooster anvender hyaluronsyrens naturlige evne til at binde vandmolekyler, så fugten fastholdes indefra. Med den progressive behandlingsprocedure med Restylane Skinboosters, vil din hud få sin glød tilbage med varig hydrering og øget elasticitet

.

bottom of page