Skærmbillede 2021-11-03 kl. 16.51.36.jpg

Restylane Skinbooster

Restylane skinbooser - dyb fugt indefra, fornyet glød og vitalitet samt udglattende effekt i huden.

Book tid hos Clinic Magnifique i dag.

2-removebg-preview.png

Før behandlingen

Inden din behandling med Restylane Skinbooster skal vi se dig til en gratis konsultation, på samme måde som med eksempelvis Botulinum Toksin (Botox). Det er et lovkrav, jf. Sundhedsstyrelsens regler. I forbindelse med din konsultation får du, udover den mundtlige information, udleveret skriftlig information om behandling med Restylane Skinbooster.

 

Derefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tid til behandling med Restylane Skinbooster med det samme. Du må ikke modtage behandling hvis du er gravid eller ammer. 

Efter Behandlingen

Efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed hos nogle. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Ved en læbe behandling kan hævelse dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Efter behandlingen skla man endvidere holde pause med make up og cremer i ca. 4 timer. Der udover ingen hård sport, sauna, spa, solarie og lignende i et par dage.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Ofte stillede spørgsmål om Restylane Skinbooster:

Hvad er Restylane Skinbooster?


Er en vitaliserende behandling til ansigtet og udsatte områder, så som dekolletage og hals, læber og hænder. Skinbooster udglatter og fugter huden indefra og skaber glød, liv og fylde uden at ændre din ansigtsform. Restylane Skinbooster virker dybt i huden ved at tilføje langtidsholdbart hyaluronsyre indefra. Dette betyder at huden genvinder sit naturlige kollagen og elastiske fibre i huden. Skinbooster er et naturligt produkt, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Behandlingen virker bedst som et kurforløb, over 3 gange med 2-4 ugers mellemrum. Huden fugtes, mens de små fine linjer, som med alderen sætter sig i både ansigtet, på halsen og brystet, samtidig udglattes. Foruden ansigt, hals og bryst, er Skinbooster meget velegnet til behandling af slap hud og tør på hænder, ar efter akne og øreflipper. Restylane Skinbooster. Det er en fugtgivende behandling, der tilfører huden fugt indefra gennem små mikroinjektioner, hvorved hudens fugtindhold, kvalitet og elasticitet forbedres.
Hvor anvendes Restylane Skinbooster?


- Omkring øjnene (smilerynker) - Fine linjer på kinderne - Omkring munden (rygerrynker) - Kreppet hud på halsen - Kreppet hud på brystet - Kreppet hud på håndryggene
Sikkerhed og tryghed


Sikkerheden og effekten er veldokumenteret, og der er siden 1996 udført mere end 20 millioner behandlinger med Restylane. Restylane Skinbooster er underbygget af adskillige kliniske studier, og der ses en væsentlig effekt efter en kur med 3 behandlinger. Hos Clinic Magnifique anvender vi kun originale produkter af højeste kvalitet, hvor der ligger mange kliniske studier bag. Derfor anvender vi kun Restylane. Restylane er dokumenteret med over 30 mio. behandlinger på verdensplan. Vi anbefaler altid, at du kun lader dig behandle på en klinik registreret hos Sundhedsstyrelsen, hvor det er specialuddannede sygeplejersker og læger, der udfører behandlingerne.
De mest almindelige bivirkninger


Let rødme og hævelse. Evt. midlertidige blå mærker i huden svarende til indstiksstederne. Vi behandler ikke med Skinbooster, hvis du: Er gravid eller ammer Har infektion i huden Har allergi over for indholdsstofferne Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling? Kontakt os hellere gerne ved spørgsmål

Få din flotte glød tilbage

Vil du gerne have en strålende hud med en flot glød, der lyser af fugt indefra?

Vores hud kan miste sin naturlige udstråling og elasticitet, når vi bliver ældre og som følge af påvirkninger fra vores omgivelser. Restylane Skinbooster anvender hyaluronsyrens naturlige evne til at binde vandmolekyler, så fugten fastholdes indefra. Med den progressive behandlingsprocedure med Restylane Skinboosters, vil din hud få sin glød tilbage med varig hydrering og øget elasticitet

.

Priser på Skinboost behandling (Restylane):

Priser


Skinbooster 1 ml: 2000,- Skinbooster 2 ml: 3000,- Skinbooster forløb á 3 behandlinger med 1 ml per gang: 4500,- Skinbooster forløb á 3 behandlinger med 2 ml per gang: 7500,- Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring. Der kan betales med VISA/Dankort/mastercard, MobilePay samt kontanter. Afbud senest 24 timer inden behandling. Ved udeblivelse opkræves gebyr på 250,-