top of page
IMG_7760.jpg

Behandling med Hyalase

Hyalase også kaldet Hyaluronidase er et lægemiddel som udelukkende udleveres af Lægemiddelstyrelsen. Hyalase er et enzym som bruges til opløsning af hyaluronsyre. Det kan derfor bruges til opløsning af hyaluronsyre-holdige fillers som eksempelvis; Restylane, Juvederm, Belotero, Meso mf, hvis man har fået et uønsket resultat efter en behandling med filler.

Før behandlingen

Inden du kan få opløst din filler med Hyalase, skal du ind forbi klinikken til en uforpligtende og gratis forundersøgelse. Her vil vi blandt andet snakke med dig om dine forventninger til behandlingen, mulige bivirkninger og vores forventning til resultatet. Forundersøgelsen skal foregå min. 48 timer før selve behandlingen kan udføres jf. lovgivningen. 

Efter Behandlingen

 

Der kan efter behandlingen opleves let hævelse, rødme og ømhed i det behandlede område. Dette fortager sig ofte i løbet af et par dage. 
Du rådes til ikke at røre for meget ved det behandlede område, samt ikke at massere området. Vi masserer området, i det omfang som er nødvendigt, inden du forlader klinikken. Vi anbefaler endvidere, at vente med makeup på området i et par timer for at forebygge infektion. 

Filleren opløses i vævet efter ca. 30-40 min. og effekten ses efter ca. 4-48 timer. Der vil i nogle tilfælde være behov for mere end én behandling - dette er noget vi snakker om til forundersøgelsen.

Vi anbefaler at du kommer ind til os til en kontrol ca. 1 uge efter behandlingen. 
 

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Før og efter billede af behandlinger med filler
 

Behandlingen

Selve behandlingen udføres ved, at vi injicerer Hyalasen med en lille tynd nål i små kontrollerede doser, hvor filleren skal opløses. Selve behandlingen er meget hurtig overstået, men vi sætter altid god tid af. Der er ikke direkte smerte forbundet med behandlingen. Man kan forvente at mærke let svie, som forsvinder kort efter. Der er selvfølgelig altid mulighed for at få noget lokalbedøvende creme på forinden.

bottom of page