top of page
SkinPen

SkinPen

SkinPen er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle bl.a. ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt.

IS Clinical logo kopi.png

Før behandlingen

Der er ingen forholdsregler forud for din SkinPen behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, at du så holder pauser med dette i små 4 uger forinden.

Efter behandlingen

 

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Disse symptomer går dog over med tiden uden yderligere komplikationer.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Tilbud om gratis konsultation og vejledning inden behandling

 

Du har hos os altid mulighed for at booke tid til en gratis konsultation, hvor en af vores kosmetiske sygeplejersker vil tale med dig om netop dine ønsker, samt analysere din hud, sådan at du modtager de absolut bedste anbefalinger i forhold til behandlingsforløb, produkter mm. Du har dermed altid mulighed for, få skrædder syet et forløb for passer lige netop til dig og dine ønsker.

 

SkinPen kan foretages hele året.

SkinPen behandling

 

SkinPen er for dig, som ønsker opstramning af løs og trist hud, reducering af linjer, rynker, ar, arvæv og at mindske strækmærker.

bottom of page