SkinPen

SkinPen

SkinPen er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle bl.a. ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt.

IS Clinical logo kopi.png

Før behandlingen

Der er ingen forholdsregler forud for din SkinPen behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, at du så holder pauser med dette i små 4 uger forinden.

Efter behandlingen

 

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Disse symptomer går dog over med tiden uden yderligere komplikationer.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Ofte stillede spørgsmål om SkinPen:

Hvad er SkinPen?


SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Du kan roligt stole på, at behandlingen er sikker, fordi den er den første godkendte mikroneedling-enhed i verden, som er forsynet med CE-mærke og ISO certificering. I modsætning til andre alternativer er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud. Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger.
Er behandlingen sikker?


Ja, det er den. SkinPen er patentanmeldt og bruger kun engangsnåle, så her er der fuldt fokus på sikkerheden. SkinPen er ligeledes forsynet med det rettigheds-beskyttede BioSheath, der fungerer som en barriere, som hindrer kryds-kontaminering mellem behandlingerne. Disse sikkerhedsforanstaltninger er en af grundene til, at SkinPen er den første mikroneedling-enhed, der er godkendt af FDA. SkinPens mekaniske proces er alsidig: Kan bruges hele året rundt og på alle hudtyper. Ingen uønskede bivirkninger hos personerne fra det kliniske studie, der er blevet behandlet med SkinPen.
Vil det fungere for mig?


I modsætning til andre alternativer er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud.Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger. Hvis du får behandlingerne med et passende interval, og din hud tilses af en læge, kan behandlingerne udføres hele året.
Sådan fungerer microneedling-teknologien?


SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Og resultatet: En effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.
Gør det ondt?


Nej, behandlingen gør ikke ondt. Bedøvelsescreme er ikke nødvendigt til denne behandling.
Hvad kan SkinPen hjælpe med?


Skinpen hjælper blandt andet med: - At reducere linjer og rynker - At reducere ar og arvæv ved f.eks. operations- og akne-ar - Opstramning af løs og trist hud - At mindske hyperpigmentering og solskadet hud - At reducere og minimere åbne porer - At fremme cellefornyelsen og give huden glød - At mindske strækmærker

Tilbud om gratis konsultation og vejledning inden behandling

 

Du har hos os altid mulighed for at booke tid til en gratis konsultation, hvor en af vores kosmetiske sygeplejersker vil tale med dig om netop dine ønsker, samt analysere din hud, sådan at du modtager de absolut bedste anbefalinger i forhold til behandlingsforløb, produkter mm. Du har dermed altid mulighed for, få skrædder syet et forløb for passer lige netop til dig og dine ønsker.

 

SkinPen kan foretages hele året.

SkinPen behandling

 

SkinPen er for dig, som ønsker opstramning af løs og trist hud, reducering af linjer, rynker, ar, arvæv og at mindske strækmærker.

Priser på SkinPen behandling:

Priser


SkinPen - Ansigt: 1.300,- SkinPen - Ansigt - Pakketilbud á 3 behandlinger: 3.000,- SkinPen - Ansigt + Hals: 1.800,-
SkinPen - Ansigt + Hals - Pakketilbud á 3 behandlinger: 4.800,- SkinPen - Ansigt + Hals + Decolte: 2.000,- SkinPen - Ansigt + Hals + Decolte - Pakketilbud á 3 behandlinger: 5.400,- Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring. Der kan betales med VISA/Dankort/mastercard, MobilePay samt kontanter. Afbud senest 24 timer inden behandling. Ved udeblivelse opkræves gebyr på 250,-