Skinpen billede.JPG

SkinPen

SkinPen er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle bl.a. ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt.

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader.

 

Du kan roligt stole på, at behandlingen er sikker, fordi den er den første godkendte mikroneedling-enhed i verden, som er forsynet med CE-mærke og ISO certificering.

 

I modsætning til andre alternativer er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud. Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger.

 

Hvorfor bruge SkinPen?

SkinPen bruger ”kollagen-induktionsterapi” til behandling af melasma – også kendt som misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Du kan roligt stole på, at behandlingen er sikker, fordi den er den første godkendte mikroneedling-enhed i verden, som er forsynet med CE-mærke og ISO certificering

 

Vil det fungere for mig?

I modsætning til andre alternativer er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud.Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger. Hvis du får behandlingerne med et passende interval, og din hud tilses af en læge, kan behandlingerne udføres hele året.

 

Er behandlingen sikker?

Ja, det er den. SkinPen er patentanmeldt og bruger kun engangsnåle, så her er der fuldt fokus på sikkerheden. SkinPen er ligeledes forsynet med det rettigheds-beskyttede BioSheath, der fungerer som en barriere, som hindrer kryds-kontaminering mellem behandlingerne.2 Disse sikkerhedsforanstaltninger er en af grundene til, at SkinPen er den første mikroneedling-enhed, der er godkendt af FDA.

 

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Disse symptomer går dog over med tiden uden yderligere komplikationer.

Sådan fungerer microneedling-teknologien

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Og resultatet: En effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

 

Langvarige resultater

Procentandelen af personer fra de kliniske studie, som har gennemgået behandling med SkinPen, og som har oplevet forbedringer af deres hud i ansigtet over tid – og dermed en mindskning af ar efter akne.

 

Sikker behandling

Første FDA-godkendte mikroneedling-enhed

 

En naturlig løsning

SkinPens mekaniske proces er
alsidig: Kan bruges hele året rundt
og på alle hudtyper

 

Lav risiko

Ingen uønskede bivirkninger hos personerne fra det kliniske studie, der er blevet behandlet med SkinPen

 

Intet ubehag

Bedøvelsescreme er ikke nødvendigt til denne behandling.

 

Tilfredse patienter

90 % af personerne fra det kliniske studie vil gerne anbefale behandlingen til venner og familie.

DET MED SMÅT!

Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring.

Der kan betales med VISA/Dankort/Mastercard, MobilePay samt kontanter. Afbud senest 24 timer inden behandling. Ved udeblivelse opkræves gebyr på 250 kr.