top of page

Behandling med filler (Restylane)

Behandling med filler (Restylane)

Hos Clinic Magnifique foretager vi filler behandlinger (Restylane).

Alle behandlinger udføres af vores registrerede kosmetiske sygeplejersker, som ydermere er godkendt af styrelsen for patientsikkerhed

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller booke tid. 

2-removebg-preview.png

Før behandlingen

Før selve behandlingen med Filler skal du ind til en lovpligtig men GRATIS forundersøgelse hos vores speciallæge eller special sygeplejerske. Forundersøgelsen skal forelægge min. 48 timer før selve behandlingen kan udføres jf. lovgivningen.

Efter denne ene forundersøgelse kan du komme til alle de behandlinger du måtte ønske. 

Til konsultationen får du mulighed for, at stille alle de spørgsmål du måtte have. Der udover vil du modtage rådgivning om de forskellige behandlingsmuligheder. Du vil til forundersøgelsen endvidere modtage både skriftlig og mundtlig information om behandling, metoder, bivirkninger samt efterforløb.

Efter Behandlingen

Efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed hos nogle. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Ved en læbe behandling kan hævelse dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Efter behandlingen skla man endvidere holde pause med make up og cremer i ca. 4 timer. Der udover ingen hård sport, sauna, spa, solarie og lignende i et par dage

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Før og efter billeder af behandlinger med filler
 

Filler (Restylane)

Ikke-permanente fillers , består af 98 % vand og 2 % Hyaluron, som er et sukkerstof, der findes naturligt i kroppen. Hyaluronsyre er et naturligt forekommende stof i kroppen, og et af de vigtigste stoffer i huden. 

Ved behandling med Ikke-permanente fillers udfyldes og udglattes huden og der gives fornyet fylde. Fillers kan der udover bruges til at opbygge og dermed imitere knoglestruktur så som kindben, hage, kæbelinje og lign. 

Behandling med filler

Vi foretager injektionsbehandlinger med filler (Restylane).

Alle vores behandlinger udføres af vores registrerede kosmetiske sygeplejersker, som også er godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.

Vores tilgang til filler er, at vi altid vil skabe et naturligt og smuk udseende. Derfor er en god dialog omkring forventninger og ønsker altid i højeste fokus hos os.

Du er derfor i trygge hænder hos os.

bottom of page