top of page
Uddannelse som kosmetisk sygeplejerske.jpeg

Certificeret Kosmetisk Sygeplejerske
 

Tre attraktive grunde til at vælge din uddannelse til Kosmetisk Sygeplejerske på Magnifique Academy i Randers.
 

  • Registrering til behandling med de i uddannelsesoversigten nævnte behandlingstyper

  • Kompetencedel i kosmetiske specialbehandlinger

  • Professionel Salgstræning og Facial Assessment undervisning

MAGNIFIQUE ACADEMY

Før behandlingen

Før selve behandling med Botox skal du ind til en lovpligtig men GRATIS forundersøgelse hos vores speciallæge. Forundersøgelsen skal forelægge min. 48 timer før selve behandlingen kan udføres jf. lovgivningen. Efter denne ene forundersøgelse kan du komme til alle de behandlinger du måtte ønske. 

Til konsultationen får du mulighed for, at stille alle de spørgsmål du måtte have. Der udover vil du modtage rådgivning om de forskellige behandlingsmuligheder. Du vil til forundersøgelsen endvidere modtage både skriftlig og mundtlig information om behandling, metoder, bivirkninger samt efterforløb.

Efter behandlingen


Ca. 4 timer efter din behandling med Botox er det vigtigt ikke at trykke/massere på det behandlede område. Det frarådes endvidere at dyrke hård motion og gå i meget varmt bad/spabad/sauna og lign.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Før og efter billeder af behandlinger med Botox
 

Vi reducerer dine rynker

Linjer og rynker er fantastiske! De udstråler livserfaring, glæde og giver ansigtet mimik. Men det er også rynker og linjer som kan give ansigtet et bekymret, vredt eller stresset udtryk.

Derfor er vi store fans af botox - vi kan nemlig bevare mimikken, smilerynker og de fine linjer med behandlinger med botox

Behandling af panderynker med botox
bottom of page