Fire & Ice

Fire & Ice

Hos Clinic Magnifique foretager vi den populære fire and Ice behandling - The red carpet treatment

 

Frugtsyre behandling med synlige resultater og velvære på højeste niveau. 

Priser fra 600kr

IS Clinical logo kopi.png

Før behandlingen

Der er ingen forholdsregler forud for din Fire and Ice behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, at du så holder pauser med dette i små 4 uger forinden. Bemærk, at hvis du er gravid og IKKE tidligere har fået frugtsyre behandling, så anbefaler vi, at du venter til efter graviditet. Har du der i mod modtaget frugtsyre behandling før, kan du trygt fortsætte med behandlinger under din graviditet.

Efter behandlingen

 

Din hud vil allerede føles blød og glat. Det er dog helt normalt at der kan være let rødme i huden. Dette aftager i løber af få timer. Vi anbefaler at du ikke bruger make up eller cremer resten af dagen efter din behandling. Der udover anbefaler vi solcreme med en god solfaktor i 2-3 uger efter din behandling min.,  samt fortsat at holde pause med brugen af stærke A-vitamin cremer.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Tilbud om gratis konsultation og vejledning inden behandling

 

Du har hos os altid mulighed for at booke tid til en gratis konsultation, hvor en af vores kosmetiske sygeplejersker vil tale med dig om netop dine ønsker, samt analysere din hud, sådan at du modtager de absolut bedste anbefalinger i forhold til behandlingsforløb, produkter mm. Du har dermed altid mulighed for, få skrædder syet et forløb for passer lige netop til dig og dine ønsker.

 

Fire and Ice kan foretages hele året.

Ofte stillede spørgsmål om Fire & Ice:

Hvad er Fire & Ice?


Med fire and ice frugtsyrebehandling får du både en ægte følelse af velvære og et synligt resultat. Behandlingen er designet til hurtigt og sikkert at oppudse huden, og derved reducere fine linier og rynker såvel som at udglatte, blødgøre og fremme cellefornyelse. Grundlaget for dette fantastiske behandlingssytem er en kombination af to terapeutiske masker. Den kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18 %), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt. Den anden maske, REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende; Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt. Udover de unikke professionelle behandlingsmasker, komplementeres denne fantastiske frugtsyrebehandling af en unik kombination af serumer og cremer, som alle er udviklet af iS CLINICAL det eksklusive kliniske brand fra Innovative Skincare. Denne inkorporerer både aktive og lindrende elementer. Behandlingen vækker dine sanser til live, ved at afgive aromaer af varm kanel og frisk kold pebermynte. Behandlingen er yderst velegnet til at opstramme huden, udglatte linjer og rynker samt aktivere hudens egen regenereringsproces, så huden igen fremstår blød og ungdommelig. Særdeles velegnet til aktiv akne, hyperpigmentering, Rosacea, trist, tør og irriteret hud.
Hvad er Fire & Ice behandlingen velegnet til?


- Forbedring af uren hud/akne - Reducering af fine linjer og rynker - At få en mere ensartet og glat overflade af huden - Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud - Hyperpigmentering og solskadet hud - Reducering og minimering af åbne porer - At fremme cellefornyelsen og give huden glød Resultatet kan ses allerede efter første behandling, men kurforløb på 3 behandlinger med 14 dages interval anbefales.

Fire & Ice behandlingen en et fantastisk supplement til Restylane Filler og Restylane Skinbooster.
Er Fire & Ice til både mænd og kvinder?


Fire & Ice er en fantastisk behandling uanset køn. Du vil absolut ikke fortryde det.

Følelse af velvære og et synligt resultat

Fire & ice behandlingen er fantastisk til både anti-ageing og behandling af problemhud som blandt andet akne, rosacea og hyperpigmentering.

Derudover fremmer behandlingen fornyelsen af celler, udjævner, minimere porer og giver huden ny glød.

Mens du ligger i Marie’s kyndige hænder under behandlingen, vil du kunne dufte aromaer som varm kanel og frisk kold pebermynte.

Priser på Fire & Ice:

Priser


Helt ansigt: 600,- Helt ansigt – Pakketilbud á 3 behandlinger: 1400,- Helt ansigt + hals + décolleté: 1400,- Helt ansigt + hals + décolleté – Pakketilbud á 3 behandlinger: 3700,- Tillægspakke – Ansigtsmassage + ekstraktion: 200,- Tillægspakke – Farvning af bryn + vipper (eksl. retning): 200,- Alle priser er inklusiv moms og lovpligtig forsikring. Der kan betales med VISA/Dankort/mastercard, MobilePay samt kontanter. Afbud senest 24 timer inden behandling. Ved udeblivelse opkræves gebyr på 250,-