top of page
Fire & Ice

Fire & Ice

Hos Clinic Magnifique foretager vi den populære fire and Ice behandling - The red carpet treatment

 

Frugtsyre behandling med synlige resultater og velvære på højeste niveau. 

Priser fra 600kr

IS Clinical logo kopi.png

Før behandlingen

Der er ingen forholdsregler forud for din Fire and Ice behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, at du så holder pauser med dette i små 4 uger forinden. Bemærk, at hvis du er gravid og IKKE tidligere har fået frugtsyre behandling, så anbefaler vi, at du venter til efter graviditet. Har du der i mod modtaget frugtsyre behandling før, kan du trygt fortsætte med behandlinger under din graviditet.

Efter behandlingen

 

Din hud vil allerede føles blød og glat. Det er dog helt normalt at der kan være let rødme i huden. Dette aftager i løber af få timer. Vi anbefaler at du ikke bruger make up eller cremer resten af dagen efter din behandling. Der udover anbefaler vi solcreme med en god solfaktor i 2-3 uger efter din behandling min.,  samt fortsat at holde pause med brugen af stærke A-vitamin cremer.

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Tilbud om gratis konsultation og vejledning inden behandling

 

Du har hos os altid mulighed for at booke tid til en gratis konsultation, hvor en af vores kosmetiske sygeplejersker vil tale med dig om netop dine ønsker, samt analysere din hud, sådan at du modtager de absolut bedste anbefalinger i forhold til behandlingsforløb, produkter mm. Du har dermed altid mulighed for, få skrædder syet et forløb for passer lige netop til dig og dine ønsker.

 

Fire and Ice kan foretages hele året.

Følelse af velvære og et synligt resultat

Fire & ice behandlingen er fantastisk til både anti-ageing og behandling af problemhud som blandt andet akne, rosacea og hyperpigmentering.

Derudover fremmer behandlingen fornyelsen af celler, udjævner, minimere porer og giver huden ny glød.

Mens du ligger i Marie’s kyndige hænder under behandlingen, vil du kunne dufte aromaer som varm kanel og frisk kold pebermynte.

bottom of page