lange øjenvipper

Professionelt Lash Lift &

Brow lift (Lamination) 

Clinic Magnifique tilbyder nu professionel semi permanent behandling af  både vipper og bryn. Alle behandlinger er inkl efter pleje- og behandling med Keratin, som styrker og plejer hårene. 

Lash Lift

 

Et professionelt LASH LIFT er for dig der ønsker at få det fulde ud, af dine egne vipper og få dem til at se længere og smukkere ud med mere volumen – på en naturlig måde.

 

Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne semi permanent men skånsomt, og giver dig et flot naturligt look.Dette gøres bl.a. vha. en kemisk væske der med nyere teknologi giver et holdbart semi permanent (løft).  

Du har her muligheden for at slippe for mascara. Bruger du der i mod mascara efter et lash lift vil du opnå den helt store “bambi effekt”, perfekt til specielle begivenheder.

 

BOOK TID
Øjne og browsere

Brow Lift (Lamination)

 

BROW LIFT (Lamination) er et semi-permanent løft af brynhårene. Dine bryn vil fremstår mere jævne, fyldige, perfekt tilrettede, og permanent børstet. Behandlingen vil øge brynets længde og volumen og du vil opnå et naturligt resultat tilpasset netop dig og dit ansigt.

Både Lash lift og Brow lift (lamination) er ALTID inkl. efter pleje- og behandling med Keratin for efter pleje og beskyttelse af hårene. 

 

 

 

                                     

 

 

 

 

 

                     Priser 

   Lash Lift                             550 kr 

   Brow Lift (Lamination)            450 kr

   Lash Lift + Brow Lift (Lam.)      795 kr