top of page
IG 9.png

Lash Lift & Brow Lift (Lamination)

Clinic Magnifique tilbyder nu professionel semi permanent behandling af  både vipper og bryn. Alle behandlinger er inkl efter pleje- og behandling med Keratin, som styrker og plejer hårene.

IS Clinical logo kopi.png

Lash Lift

 

Et professionelt LASH LIFT er for dig der ønsker at få det fulde ud, af dine egne vipper og få dem til at se længere og smukkere ud med mere volumen – på en naturlig måde.

 

Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne semi permanent men skånsomt, og giver dig et flot naturligt look.Dette gøres bl.a. vha. en kemisk væske der med nyere teknologi giver et holdbart semi permanent (løft).  

Du har her muligheden for at slippe for mascara. Bruger du der i mod mascara efter et lash lift vil du opnå den helt store “bambi effekt”, perfekt til specielle begivenheder.

Brow Lift (Lamination)
 

BROW LIFT (Lamination) er et semi-permanent løft af brynhårene. Dine bryn vil fremstår mere jævne, fyldige, perfekt tilrettede, og permanent børstet. Behandlingen vil øge brynets længde og volumen og du vil opnå et naturligt resultat tilpasset netop dig og dit ansigt.

Både Lash lift og Brow lift (lamination) er ALTID inkl. efter pleje- og behandling med Keratin for efter pleje og beskyttelse af hårene.

Før og efter billeder af lash lift & brow lift:
 

Patientsikkerhed


Du er hos Clinic Magnifique sikret behandling af professionelt og specialuddannet personale med stor erfaring og høj faglighed.

Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er endvidere registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Din sikkerhed og diskretion er altid af første prioritet hos os. Vi har som sundhedsfagligt personale alle 100% tavshedspligt omkring dig, og de behandlinger du får foretaget hos os.

Lash Lift & Brow Lift (Lamination)

 

Skal du også have det fulde ud af dine egne vipper og bryn?

 

Så er disse to behandlinger lige noget for dig.

IMG_5890.heic
bottom of page