OM

Clinic Magnifique 

Clinic Magnifique er en medicinsk og kosmetisk klinik i hjertet af Randers. Vi tilbyder et bredt spektrum af forskellige former for behandlinger. Alle inden for den medicinske eller kosmetiske verden. Du er hos Clinic Magnifique altid garanteret autoriseret og certificeret behandlinger samt behandlinger af højeste kvalitet og standard.

Logo.png

Værdier

Høj kvalitet og faglighed, æstetisk sans samt etisk ansvarlighed.

Værdierne bygger på tanken om maksimal sikkerhed samt garantien for behandlinger personrettet mod, at fremhæve og samtidig bevare den naturlige skønhed.

Tanken og ideologien bag dette bygger overordnet på, at alle mennesker fortjener, at blive den smukkeste og mest harmoniske udgave af sig selv. Netop dette er vi utrolig glade og stolte over, at kunne hjælpe med

Tillid og tryghed

Som klient hos Clinic Magnifique kan du dermed trygt stole på, at få et skræddersyet og smukt resultat.

 

Vi har altid 100% tavshedspligt omkring dig og dine behandlinger du får foretaget hos Clinic Magnifique. Hos os vægtes tillid, diskretion og tryghed utrolig højt.

Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed og lever derfor altid op til sundhedsstyrelsens samt Styrelsen For Patientsikkerheds lovkrav og regler vedr. kosmetiske behandling.

Logo.png